Agensi Terbaik Wasiyyah Shoppe 2015 - 2023

PERKHIDMATAN

Pewarisan Harta

9/10 daripada RM70 Billion harta beku di Malaysia, adalah Harta Pusaka Umat Islam. Begitu banyak kes perebutan harta pusaka, waris bertengkar dan menjadi mangsa. Jangan biarkan waris anda terima nasib yang sama. Rancang pewarisan harta anda sekarang!

Baca selanjutnya…

Pewarisan Perniagaan

Usahawan muslim di Malaysia berdepan dengan cabaran perniagaan mereka tidak dapat berterusan selepas kematian pemilik syarikat. Mulakan perancangan pewarisan harta & legasi perniagaan anda sekarang.

Baca selanjutnya…

Pewarisan Bergenerasi

Kekayaan yang dibina berpuluhan tahun boleh habis dan lenyap hanya 1 generasi. Umat Islam harus mengambil contoh keluarga yang berjaya mengekalkan kekayaan bergenerasi melangkaui 4 hingga 9 generasi. Mulakan legasi bergenerasi hari ini.

Baca selanjutnya…

Hibah & Wasiat

Apa bezanya hibah & wasiat? Masih ramai umat Islam yang tersalah faham. Wasiat sahaja tidak menjamin tuntutan penuh oleh waris. Dapatkan solusi hibah & wasiat yang terbaik dari Kausar Wealth.

Baca selanjutnya…

Hibah Hartanah

Antara punca utama hilangnya pemilikan hartanah bumiputra adalah kerana isu pewarisan. Jumlah peningkatan pemilikan hartanah bumiputra hanyalah 1% setiap tahun! Lindungi aset hartanah anda dari tergadai begitu sahaja. Rancang pewarisan hartanah anda sekarang melalui hibah hartanah.

Baca selanjutnya…

Pengurusan Harta Pusaka

Ramai waris yang buntu dalam menguruskan harta pusaka si mati. Proses pengurusan harta pusaka boleh menjadi lebih rumit & mahal jika diperlambatkan lagi. Dapatkan bantuan pengurusan harta pusaka melalui proses perundangan yang tepat & menepati syarak.

Baca selanjutnya…

Peluang Kerjaya

Masih ramai di luar sana yang kurang peka tentang perancangan pewarisan dan pengurusan harta pusaka. Anda mampu mengubahnya. Mari bersama membantu ummah merancang pewarisan dan menguruskan harta pusaka.

Baca selanjutnya…